Alaturi de familia Nechita din Luncani, Hunedoara

Familia Nechita este din satul Luncani, jud. Hunedoara, și locuiește, împreună cu cei 4 copii ai săi, într-o garsonieră dintr-un vechi cămin muncitoresc din Călan, care nu are încălzire și apă caldă. Tatăl este pensionat pe caz de boală, iar mama este casnică. Anamaria (17 ani), Claudiu (10 ani), Claudia (13 ani) și Ioan-Andrei (2 ani) sunt cuminți și isteți, iar cei mari merg la școală.

Locuința lor necesită îmbunătățiri pentru a le asigura copiilor condiții decente de trai și învățătură. Este necesară amenajarea băii și achiziționarea unei centrale termice și a instalațiilor aferente, precum și montajul acestora.

Suma de care avem nevoie este de 5000 de lei.

Le mulțumim din suflet tuturor celor care se vor gândi la acești copii și vor aduce puțină bucurie și căldură în viața lor.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

32

Suma:

7,420 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Alaturi de familia Nechita din Luncani, Hunedoara

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

7,420 RON

Suma:

1

Galantomi:
32 Donatii

Pagini fundraising

Dăruiesc ziua mea de naștere pentru a aduce căldură în casa familiei Nechita din Luncani, jud. Hunedoara

În fiecare an, 25 februarie este ziua în care sunt răsfățată cu mesaje și cadouri, cu atenție și iubire. Anul acesta, cadoul pe care mi-l do

5,000 RON Target
7,420 RON Suma
32 Donatii
100% Complete